
Urządzenia i Akcesoria
Brownie z krówkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 kawałków
Składniki
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do posmarowania formy170 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego2 łyżki
-
cukierków typu krówka przekrojonych na pół (patrz wskazówka)100 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki200 g
-
migdałów, w płatkach100 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego100 - 120 g
-
jajka4
-
mąki pszennej150 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
467.2 kcal /
1954.9 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Sód
105.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PROSTE CIASTA
10 Przepisów
Polska
Polska