
Urządzenia i Akcesoria
Masło ziołowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 cały przepis
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
cebuli szalotki10 g
-
skórki z cytryny , ekologicznej, bez białych błonek (ok. 1 cm)2 - 3 kawałki
-
skórki pomarańczowej , ekologicznej, bez białych błonek (ok. 1 cm)1 - 2 kawałki
-
filet z anchois, w oleju , odsączony z zalewy1
-
natki pietruszki, świeżej , tylko liście10 g
-
estragonu, świeżego , tylko liście5 g
-
tymianku, świeżego , tylko liście1 gałązka
-
rozmarynu, świeżego , tylko liście1 gałązka
-
majeranku, świeżego , tylko liście1 gałązka
-
musztardy delikatesowej2 łyżeczki
-
brandy (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
białego wina, wytrawnego1 łyżeczka
-
soku z cytryny , świeżo wyciśniętego1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
curry, mielonego1 szczypta
-
papryki słodkiej, mielonej , mielonej1 szczypta
-
pieprzu białego, mielonego1 szczypta
-
pieprzu cayenne, mielonego1 szczypta
-
masła , miękkiego, pokrojonego na kawałki250 g
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
8694 kJ /
2080 kcal
Białko
12.3 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
224.2 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dressing limonkowo-miętowy
10 min
Masło cytrusowe z koperkiem
40 min
Masło pietruszkowe
10 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Masło z ziołami
20 min
Masło ziołowe
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min