Urządzenia i Akcesoria
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
eggs3
-
milk160 g
-
plain flour100 g
-
salt1 pinch
-
vanilla bean paste1 tsp
-
salted butter1 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
fresh fruit of choice, to serve
-
Greek-style natural yoghurt to serve
-
pure maple syrup to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.4 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1061.3 kJ /
252.7 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dutch Baby Pancake
20 min
Waffles
25 min
Banana bread with chai crème fraîche
1 godz. 35 min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Cacao banana porridge
15 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Melon smoothie bowl
50 min
Stone fruit galettes
50 min
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25 min
Pink scramble
15 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min