Urządzenia i Akcesoria
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
eggs3
-
milk160 g
-
plain flour100 g
-
salt1 pinch
-
vanilla bean paste1 tsp
-
salted butter1 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
fresh fruit of choice, to serve
-
Greek-style natural yoghurt to serve
-
pure maple syrup to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.4 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1061.3 kJ /
252.7 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Dutch Baby Pancake
20 Min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
La Cioccolata
15 Min
Berry and polenta porridge
20 Min
Almond Milk (Metric)
1 Std. 20 Min
Cacao banana porridge
15 Min
Peanut Butter Waffles with Jammy Maple Syrup
25 Min
Italian hot chocolate
10 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min