Urządzenia i Akcesoria
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
eggs3
-
milk160 g
-
plain flour100 g
-
salt1 pinch
-
vanilla bean paste1 tsp
-
salted butter1 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
fresh fruit of choice, to serve
-
Greek-style natural yoghurt to serve
-
pure maple syrup to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.4 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1061.3 kJ /
252.7 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Cacao banana porridge
15 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min
Italian hot chocolate
10 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Better-for-you banana pancakes
30 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min