Angel cake
TM6 TM5

Angel cake

4.4 (28 ocen)

Składniki

Angel cake

  • 125 g self-raising flour
  • 220 g icing sugar (see Tips)
  • 12 egg whites (approx. 400 g)
  • ¼ tsp salt
  • 1 ½ tsp cream of tartar

Vanilla mascarpone cream and assembly

  • 250 g mascarpone cheese, softened and cut into pieces
  • 500 g pouring (whipping) cream, chilled
  • 30 - 40 g icing sugar (see Tips)
  • 500 g strawberries, trimmed and cut into thin slices (3-4 mm)
  • fresh mint leaves, for decorating

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1510.3 kJ / 359.6 kcal
Białko
8.4 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
22.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Błonnik
1.3 g
Sód
268.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy