Bignè con crema chantilly e frutti rossi

Bignè con crema chantilly e frutti rossi

4.2 20 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 pezzi

Składniki

Pasta choux
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Crema chantilly
  • 130 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
  • 500 g di frutti rossi misti freschi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 2 g
Kalorie 545 kJ / 130 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...