Urządzenia i Akcesoria
Ganache al cioccolato bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di panna (35% di grassi)
-
300 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
25 g
Kalorie
9878 kJ /
2361 kcal
Tłuszcz
182 g
Węglowodany
166 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min
Copertura di cioccolato all'olio
15 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Salsa al caramello
35 min
Red velvet cake
1 godz. 15 min
Glassa al cioccolato
20 min
Torta Red velvet
3 godz.
Dacquoise ai lamponi
3 godz.
Cioccolato temperato
15 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Crema al burro al cacao
10 min
Waffles alla panna
1 godz. 15 min