Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9878 kJ / 2361 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 166 g
- Tłuszcz
- 182 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Glassa al cioccolato
20 Min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Cream tart
4 Std.
Danish layer cake
4 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Torta Red velvet
3 Std.