Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 200 克 猪肋排 ,切段,提前汆烫,洗净沥干
- 8 颗 话梅 ,温水浸泡30分钟沥干
- 5 克 排骨酱(调味酱)
- 10 克 海鲜酱
- 5 克 老抽
- 15 克 糖
- 400 克 水
- 100 克 山药 ,去皮,切滚刀块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.9 g