
Urządzenia i Akcesoria
椒麻鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
油30 克
-
姜 切片15 克
-
葱 切段15 克
-
干辣椒3 支
-
洋葱 切块30 克
-
蒜头 拍碎3 瓣
-
花椒1 茶匙
-
麻椒1 茶匙
-
香叶1 片
-
麻油1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
水1200 克
-
生抽2 茶匙
-
鸡 洗净去除内脏、鸡头及鸡爪,切大块800 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
347 kcal /
1453 kJ
Białko
30.2 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny