Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 个 猪蹄 (约800克),切大块,氽水
- 1000 克 水
- 10 克 姜, 切片
- 10 克 葱, 打结
- 15 克 料酒
- 100 克 干燥黄豆, 清水浸泡4小时
- 2 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 814 kJ / 201 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.8 g