Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 250 克 芦笋, 切段
- 250 克 杏鲍菇, 切条
- 2 茶匙 生抽
- 1 茶匙 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 284 kJ / 67 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.8 g