Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 干虫草花 ,水里浸泡至软,沥干
- 30 克 红枣
- 30 克 枸杞
- 1500 克 水
- 5 克 海盐
- 10 克 料酒
- 400 克 乌骨鸡 ,切块洗净
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Białko
- 41.7 g
- Węglowodany
- 44.4 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1005 mg