
Urządzenia i Akcesoria
Salat med blomkål, sød kartoffel og nødder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost (opcjonalnie) skåret i mindre stykker (3 cm)50 g
-
nødder, hele, blandet fx pistacie, pinjekerner eller mandler120 g
-
kanel, stødt½ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
ingefær, stødt½ tsk
-
koriander, stødt½ tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
blomkål delt i buketter (3 cm)700 g
-
hvidløgsfed2
-
forårsløg vasket og skåret i kvarte4
-
bredbladet persille, frisk kun blade8 kviste
-
koriander, frisk kun blade8 kviste
-
svampe, friske skåret i skiver200 g
-
hvidvin30 g
-
vand500 g
-
søde kartofler skåret i mindre stykker (1-2 cm)300 g
-
rosiner (valgfrit)50 g
-
babyspinat, frisk hakket i mindre stykker80 g
-
abrikoser, tørrede skåret i strimler12
-
salt, fint efter smag½ tsk
-
sort peber, friskkværnet efter smag½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie (valgfrit)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
409 kcal /
1721 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
27.7 g
Błonnik
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

All meals in one
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen