
Urządzenia i Akcesoria
Salat med blomkål, sød kartoffel og nødder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost (opcjonalnie) skåret i mindre stykker (3 cm)50 g
-
nødder, hele, blandet fx pistacie, pinjekerner eller mandler120 g
-
kanel, stødt½ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
ingefær, stødt½ tsk
-
koriander, stødt½ tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
blomkål delt i buketter (3 cm)700 g
-
hvidløgsfed2
-
forårsløg vasket og skåret i kvarte4
-
bredbladet persille, frisk kun blade8 kviste
-
koriander, frisk kun blade8 kviste
-
svampe, friske skåret i skiver200 g
-
hvidvin30 g
-
vand500 g
-
søde kartofler skåret i mindre stykker (1-2 cm)300 g
-
rosiner (valgfrit)50 g
-
babyspinat, frisk hakket i mindre stykker80 g
-
abrikoser, tørrede skåret i strimler12
-
salt, fint efter smag½ tsk
-
sort peber, friskkværnet efter smag½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie (valgfrit)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
409 kcal /
1721 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
27.7 g
Błonnik
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

All meals in one
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
1 godz. 10 min
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen