Urządzenia i Akcesoria
Cono graffa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pezzi
Składniki
-
60 g zucchero
-
½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
-
500 g di farina tipo 00
-
20 g di lievito di birra fresco
-
2 tuorli d'uovo
-
250 g di latte
-
50 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
farina q.b.
-
olio di semi di girasole q.b.
-
zucchero q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
12.5 g
Kalorie
2832 kJ /
677 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
87.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Babà analcolico alle fragole
3 godz. 30 min
Struffoli
1 godz.
Babà napoletano
3 godz.
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Tortano speck e fontina
2 godz.
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Torta Babà napoletana
8 godz.