Urządzenia i Akcesoria
Garlic and sage mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or desiree potatoes, peeled and cut into evenly sliced pieces (2-3 cm - see Tips)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves thinly sliced2
-
fresh sage leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
518.8 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1758.4 kJ /
420.3 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Creamy potato mash
30 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
No fail mash potato
20 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min