奶油白醬雞肉燉菜

奶油白醬雞肉燉菜

4.4 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • (蒸煮用)
    1000 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    150 克
  • 奶油 ,切塊
    35 克
  • 麵粉
    30 克
  • 牛奶
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 洋蔥 ,切塊( 約3公分)
    200 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    450 克
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 高湯
    100 克
  • 白酒
    70 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 635.4 kcal / 2655.8 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 29.1 g
Węglowodany 63.6 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...