Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
TM6 TM5 TM31

Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting

4.7 (61 ocen)

Składniki

Chocolate Bean Cake

  • 120 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 400 g tinned kidney beans, lightly rinsed and drained
  • 1 Tbsp water
    lub 1 Tbsp strong brewed coffee
  • 5 medium eggs
  • 1 Tbsp vanilla bean paste
  • 180 g coconut sugar
  • 70 g cocoa powder, unsweetened
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp fine sea salt

Coconut Butter Cream Frosting

  • 200 g coconut sugar
  • 20 g full cream milk
  • 80 g unsalted butter, soft
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 ½ Tbsp cocoa powder, unsweetened

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1356 kJ / 322 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy