Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Chocolate Bean Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing120 g
-
tinned kidney beans lightly rinsed and drained400 g
-
1 Tbsp strong brewed coffeewater1 Tbsp
-
medium eggs5
-
vanilla bean paste1 Tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder, unsweetened70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Coconut Butter Cream Frosting
-
coconut sugar200 g
-
full cream milk20 g
-
unsalted butter soft80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6 g
Kalorie
1356 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-baked Fruit Toasts
6 godz. 15 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2 godz. 15 min
Cheesy Animal Rolls
2 godz. 20 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 godz. 20 min
Plant Candy Bar Bites
1 godz. 50 min
Cream Cheese Icing
5 min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 godz. 25 min
Paleo Lasagne
55 min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min