Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
TM5 TM6

Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart

4.6 (17 ocen)

Składniki

Pastry

  • 80 g blanched almonds
  • 90 g salted butter, cold, diced
  • 200 g plain flour
  • 100 g caster sugar
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Crumble

  • 100 g salted butter, diced
  • 75 g sugar
  • 130 g plain flour
  • 1 tsp ground cinnamon

Filling

  • 400 g pears, peeled, quartered, cored, cut in pieces
  • 350 g rhubarb, cut in pieces
  • 50 g sugar
  • 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
621 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
77 g
Tłuszcz
31 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy