
Urządzenia i Akcesoria
栗子人蔘雞粥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
2 人份
Składniki
-
人蔘½ 枝
-
紅棗5 顆
-
去殼乾燥栗子 泡水4小時5 顆
-
水1200 克
-
帶皮雞腿肉 (約700克),川燙去血水1 隻
-
糯米 泡水4小時150 克
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
572 kcal /
2396 kJ
Białko
65.945 g
Tłuszcz
25.03 g
Węglowodany
16.4 g
Błonnik
2.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan