Urządzenia i Akcesoria
Suizos
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 unidades
Składniki
-
90 g de leche
-
15 g de levadura prensada fresca
-
4 huevos "M"
-
500 g de harina de fuerza
-
175 g de azúcar
-
5 g de sal
-
120 g de mantequilla Lurpak® en dados
-
1 huevo batido
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
6.7 g
Kalorie
1174 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roscón de Reyes
4 godz.
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Pastas de té rizadas
40 min
Brioche
8 godz.
Bambas de nata
1 godz. 50 min
Brioche danés (Brunsviger)
2 godz.
Minirroscón de Reyes
3 godz.
Marquesas
30 min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Magdalenas de nata
1 godz.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min