
Urządzenia i Akcesoria
Magdalenas rellenas de chocolate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 unidades
Składniki
-
de azúcar (y un poco más para espolvorear)100 g
-
tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)4 - 6
-
huevos2
-
de aceite de girasol100 g
-
de leche entera90 g
-
de harina de repostería200 g
-
de levadura química en polvo½ sobre
-
de crema de cacao y avellanas100 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
171 kcal /
717 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
18.8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania