Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 6698.8 kJ / 1602.6 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 87.3 g
- Tłuszcz
- 133.4 g
- Błonnik
- 24.2 g
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Crema pastelera
10 Min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Tarta Sacher
3 Std.
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3 Std.
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Nata de trufa
8h 15min
Baño de chocolate
5 Min
Almíbar básico
10 Min
Nata montada
10 Min