Urządzenia i Akcesoria
Croissant de masa brioche hojaldrada
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
30 unidades
Składniki
Masa madre
-
100 g de leche
-
30 g de levadura prensada fresca
-
170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
-
340 g de harina de fuerza
-
80 g de agua
-
1 huevo
-
75 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
-
250 g mantequilla (en un bloque)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 30 unidades
Białko
66.8 g
Kalorie
20148 kJ /
4820.1 kcal
Tłuszcz
307.1 g
Błonnik
19.9 g
Węglowodany
447.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bollería casera
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Masa para empanadillas
1 godz. 40 min
Brioche
8 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Lazos de brioche y hojaldre
4 godz. 20 min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 godz. 30 min
Napolitanas de crema
4 godz. 45 min
Pan básico
3 godz. 45 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min