Croissant de masa brioche hojaldrada
TM5 TM31 TM6

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.1 (28 ocen)

Składniki

Masa madre

  • 100 g de leche
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza

Masa de croissant

  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos

Hojaldrado

  • 250 g mantequilla (en un bloque)

Wartości odżywcze
na 30 unidades
Kalorie
20148 kJ / 4820.1 kcal
Białko
66.8 g
Węglowodany
447.1 g
Tłuszcz
307.1 g
Błonnik
19.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy