Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.1 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
30 unidades

Składniki

Masa madre
  • de leche
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • de harina de fuerza
    170 g
Masa de croissant
  • de harina de fuerza
    340 g
  • de agua
    80 g
  • huevo
    1
  • de azúcar
    75 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    100 g
Hojaldrado
  • mantequilla (en un bloque)
    250 g

Wartości odżywcze na 30 unidades

Kalorie 4820.1 kcal / 20148 kJ
Białko 66.8 g
Tłuszcz 307.1 g
Węglowodany 447.1 g
Błonnik 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...