Verrines coco, chocolat et speculoos

Verrines coco, chocolat et speculoos

3.7 125 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

La ganache au chocolat
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    140 g
  • biscuits speculoos
    5
La crème à la noix de coco
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • biscuits speculoos
    10
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de lait
    150 g
  • de noix de coco râpée
    50 g
  • de sucre en poudre
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 328.6 kcal / 1373.5 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 20.9 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...