Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de chocolat noir en morceaux
- 100 g de beurre mou, coupé en gros morceaux
- 90 g de sucre
- 1 œuf
- 125 g d'amandes en poudre
- 500 g de pâte feuilletée maison au chocolat
- 1 jaune d'œuf pour la dorure
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3250 kJ / 783 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 50 g
Alternatywne przepisy
Sablés léopard
1小时 15 分钟
Sablés au chocolat
50min
Pâte feuilletée express au cacao
1小时
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Fondant minute au chocolat
20 Min
Napolitain
73h 40 min
Gâteau au chocolat express
20 Min
Roulé chocolat-noisette
1小时
Marbré express au chocolat
45 Min
Roulé au chocolat
1 Std. 30 Min
Gâteau au chocolat XXL
45 Min
Brookie
1小时