Brioche au chocolat

Brioche au chocolat

2.8 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 sachet levure boulangère sèche (8 g)
  • 250 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel
  • 25 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 150 g de beurre coupé en cubes et 20 g pour le moule
  • 100 g de pépites de chocolat maison (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1665 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...