Urządzenia i Akcesoria
Grated Carrot Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
carrots peeled (approx. 4 carrots)600 g
-
shallot halved25 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil40 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)25 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Helga's New Year Honey Cake
1 godz. 15 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min