
Urządzenia i Akcesoria
Spicy Potatoes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
220 kcal /
920 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Onion Bhaji
45 min
Coconut and Coriander Chutney
5 min
Vegetable Biryani
50 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Chilli paneer
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Sabji (vegetable) curry
30 min