Garnelen Pasta Aglio Olio
TM5 TM31 TM6

Garnelen Pasta Aglio Olio

4.4 (1.7K ocen)

Składniki

  • 20 g Petersilie, abgezupft
  • Wasser zum Kochen
  • 3 Knoblauchzehen
  • 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken
  • 100 g Olivenöl
  • 3 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
  • 400 g Spaghettini
  • 32 Garnelen, roh, geschält, TK (à ca. 15 g), aufgetaut, ohne Kopf und Schale
  • 5 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2918 kJ / 696 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy