Urządzenia i Akcesoria
Zitronen-Knoblauch-Fisch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben10 g
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Olivenöl70 g
-
Zitronensaft20 g
-
Honig10 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in 4 Stücken600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
30 g
Kalorie
1214 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 godz.
Garnelenspieße auf Tagliatelle mit zweierlei Pesto
1 godz.
Gegrillter Lachs mit Currysalz
30 min
Coq au vin
2 godz.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Nizza-Salat
40 min
Thunfisch-Crostini
20 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 godz.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min