Urządzenia i Akcesoria
Penne mit Thunfisch-Bolognese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl30 g
-
Tomaten geviertelt400 g
-
Thunfisch, frisch in Stücken (3 x 3 cm)400 g
-
Tomatenmark100 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Thymian2 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker2 Prisen
-
Nudeln z.B. Penne500 g
-
Sahne80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
40 g
Kalorie
3471 kJ /
829 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
8.4 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1 godz.
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Krabben-Tomaten-Sauce
30 min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40 min
Thunfisch-Spaghetti
45 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Pasta all´arrabiata
30 min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 min