
Urządzenia i Akcesoria
Patê de feijão branco e pimentos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 doses
Składniki
-
cabeça de alho (50 g aprox.)1
-
Azeite q.b. p/ regar
-
sementes de sésamo50 g
-
óleo de sésamo20 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)50 g
-
feijão branco cozido escorrido400 g
-
cominhos1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
manjericão só as folhas3 pés de
-
pimento assado cortado em pedaços100 g
-
Paprika q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
111 kcal /
463 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Novembro 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia