
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre doux et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 330 kcal / 1381 kJ
- Białko
- 17 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 30 g