Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre doux, et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue, sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de pain au reblochon
35 Min
Fougasse
2h
Mes deux boîtes bento
40min
Mini-calzones végétariennes
2h
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15 min
Schiacciatina
2h 20min
Focaccia à l'oignon
3h 15 min
Sauce au yaourt
5 min
Pain farci à la mozzarella
45min
Cake surprise
2h