Tartelette aux légumes de printemps

Tartelette aux légumes de printemps

4.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de petits pois frais ou surgelés
    200 g
  • de fèves fraîches ou surgelées
    150 g
  • de carottes détaillées en tagliatelles
    200 g
  • de courgettes détaillées en tagliatelles
    200 g
  • œufs de caille
    16
  • de beurre pour les moules
    10 g
  • de farine de blé pour les moules
    10 g
  • pâte feuilletée maison
    1
  • farine de blé pour les moules
  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • œufs
    2
  • de lait
    150 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • de fleur de sel
    8 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 337 kcal / 1404 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 19.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...