Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 90 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 125 g di burro
- 1 cucchiaio di acqua di fiori d'arancio
- farina q.b.
- 1 - 2 cucchiai di cannella in polvere
- 30 g di zucchero vanigliato
- acqua q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1822 kJ / 435 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 61.1 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan Brioche
8h
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Ciambelline glassate
50 menit
Treccia molisana pasquale
4j 30 menit
Brioche morbide molisane
7 Std.
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Cookies alle gocce di cioccolato
50 menit
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20 min
Torta di rose
2j
Brioche francese al burro
5h 40min