Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 90 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 125 g di burro
- 1 cucchiaio di acqua di fiori d'arancio
- farina q.b.
- 1 - 2 cucchiai di cannella in polvere
- 30 g di zucchero vanigliato
- acqua q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1822 kJ / 435 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 61.1 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Pai Bao (pane asiatico)
5 godz. 30 min
Pain aux raisins
4sa 30 dk
Buchteln
4h
Pan Brioche
8 Std.
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Treccia al latte
2óra 30p
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Pane alle erbe aromatiche
1 godz. 30 min
Brioche morbide molisane
7h
Treccia molisana pasquale
4sa 30 dk
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min