Urządzenia i Akcesoria
Meringhette fantasma
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
16 pezzi
Składniki
-
270 g di zucchero
-
100 g di albumi a temperatura ambiente
-
½ cucchiaino di sale
-
gocce di cioccolato q.b. per gli occhi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta pan di zenzero e cioccolato
1 godz. 40 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 godz.
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 godz. 30 min
Biscotti da appendere
3 godz. 30 min
Fantasmini
7 godz. 50 min
Macaron al cioccolato
24 godz.
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Meringhe
2 godz.
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 godz. 20 min
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Baci di meringa ai mirtilli
3 godz. 30 min