Urządzenia i Akcesoria
Torta al testo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette
Składniki
-
500 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
20 g di strutto a temperatura ambiente
-
1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
-
260 g di acqua frizzante
-
farina tipo 0 q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
7.2 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Maritozzo romano
11 godz.
Pane sciapo umbro
14 godz.
Tozzetti
1 godz. 30 min
Ciaramicola
1 godz.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Lenticchie e salsiccia in Cottura Lenta
2 godz. 55 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.