![Cheesecake de tofu (sin lactosa) Cheesecake de tofu (sin lactosa)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F9D55DB-C134-4C5C-8577-0DB8DA97C1FC/Derivates/BD4C8386-7981-4584-ADD2-6E76D66409A5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa sablée
- 180 g de harina de repostería
- 85 g de almendra molida
- 30 g de azúcar glas
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
Relleno de tofu
- 2 cucharaditas rasas de agaragar (2 g)
- 30 g de agua
- 4 huevos
- 400 g de tofu sedoso escurrido (en trozos)
- 65 g de almendra molida
- 100 g de jarabe de agave
- 100 g de mermelada de fresa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1498 kJ / 356 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Bebida de avena con dátiles
20 Min
Bizcocho de soja
35 min
Hamburguesas de mijo
55 Min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Helado vegano de pistache y cardamomo
20 Min
Queso de cabra vegano
10 min
Snacks de amaranto y mijo
50 Min
Granola de trigo sarraceno y cacao
2 Std. 45 Min
Mantequilla de polenta vegana
25 Min
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Hamburguesas de batata y espinacas
30 min