Thai Style Fried Mee Hoon
TM6 TM5

Thai Style Fried Mee Hoon

3.8 (60 ocen)

Składniki

  • 30 g dried shrimp, rinsed
  • 6 fresh red chillies, deseeded
  • 100 g shallots
  • 30 g fresh ginger
  • 10 g ground turmeric
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only
  • 250 g tomatoes, cut in quarters
  • 50 g oil
  • 400 g mee hoon (rice vermicelli)
  • 3 kaffir lime leaves, thinly sliced (opcjonalnie)
  • 50 g fish sauce
  • 20 g palm sugar
  • ½ tbsp dark soy sauce
  • 200 g cabbage, cut in chunks (5 cm)
  • 450 - 500 g water
  • 150 g medium-sized prawns, deshelled, tail-on
  • 2 torch lily buds (bunga kantan), shredded
  • 3 limes, juice only (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1791 kJ / 428 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy