Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken, boneless and skinless, sinew free (from approx 500 g whole chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 2845.1 kJ / 680 kcal
- Białko
- 78 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken porridge with century egg
30 min
Killer Toast
2j
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Toasted Peanuts
20 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1j
Shallot Oil
25 min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Homemade Fish Ball Soup
2j
Homemade Soy Milk
35 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1j 25 menit
Nyonya Spice Paste
15min