Urządzenia i Akcesoria
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 portions
Składniki
-
red onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cooking oil20 g
-
water600 g
-
anchovy stock powder1 tsp
-
broccoli florets200 g
-
carrots cut in thin slices100 g
-
radish cut in cubes (1 cm)50 g
-
celery cut in slices50 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915 mg
Białko
3 g
Kalorie
525 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Curry Mee
30 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min