
Urządzenia i Akcesoria
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 portions
Składniki
-
red onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cooking oil20 g
-
water600 g
-
anchovy stock powder1 tsp
-
broccoli florets200 g
-
carrots cut in thin slices100 g
-
radish cut in cubes (1 cm)50 g
-
celery cut in slices50 g
-
salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
125 kcal /
525 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
915 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min