
Urządzenia i Akcesoria
Curry Mee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
shallots50 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
meat curry powder20 g
-
cooking oil80 g
-
water550 g
-
coconut milk500 g
-
chicken thigh, boneless and skinless cut in small pieces500 g
-
fried tofu cut in halves70 g
-
fish cakes cut in small pieces150 g
-
salt2 tsp
-
yellow noodles rinsed900 g
-
long beans cut in 3 cm length300 g
-
cockles (opcjonalnie) blanched30 g
-
hard-boiled eggs cut in halves3
-
red chillies thinly sliced2
-
fried shallots20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
864 kcal /
3614 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
97 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
1636 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Chicken Rendang
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
One Pot Chicken Rice
50 min