Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de calabacín sin pelar cortado en dados
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de sal
- 5 filetes de anchoa en aceite
- hojas de albahaca fresca
- 100 g de nata
- 300 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
- queso parmesano rallado para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Calabacines rellenos de pavo
40min
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1 godz.
Nido de espagueti con crema de berenjena
40min
Lasaña de brócoli
45min
Quiche integral de pavo, tomate y queso
1 godz.
Hojaldre de setas y beicon
1 godz.
Pastel de verduras con huevo y queso
30min
Carbonara vegetariana
15 Min
Patatas y verduras gratinadas
40min
Tallarines con calabaza
1 godz. 10 min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50min
Risotto con calabacín y beicon
35min