Aspic di pesche e mirtilli
TM5 TM31 TM6

Aspic di pesche e mirtilli

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 pesche
  • acqua bollente q.b. per l'ammollo delle pesche
  • 80 g di zucchero
  • 2 cucchiai di Cointreau + q.b.
  • 600 g di succo di mela
  • 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua e strizzata
  • ½ limone, il succo
  • 100 g di mirtilli

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
435.3 kJ / 104 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
23.6 g
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy