Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pesche
- acqua bollente q.b. per l'ammollo delle pesche
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Cointreau + q.b.
- 600 g di succo di mela
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua e strizzata
- ½ limone, il succo
- 100 g di mirtilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 435.3 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocktail Hugo
25sa 10 dk
Parfait Piña Colada
1 Std. 30 Min
Zabaione
15 Min
Rotolo ai fichi
2 godz. 25 min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Oranais all'albicocca
1 godz. 35 min
Cioccolata chai
25 Min
Meringata al cioccolato
9 Std. 25 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Meringata alle fragole
2 Std.
Torta cappuccino e caramello
2 Std.
Cioccolata calda all'anice stellato
20 Min