
Urządzenia i Akcesoria
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux (2-3 cm)40 g
-
de persil frais feuilles lavées et séchées1 brin
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de beurre20 g
-
d'oignon en morceaux (3-4 cm)40 g
-
gousse d'ail1
-
de radicchio en lamelles400 g
-
de coulis de tomates300 g
-
de sel1 - 2 c. à café
-
de poivre fraîchement moulu1 pincée
-
de pâte sèche, type penne lisce350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
481 kcal /
2012 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria