Urządzenia i Akcesoria
Caramelised red onion chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
875 g
Składniki
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 875 g
Sód
2421 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
246.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Lemon curd
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Custard
10 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Quick beetroot relish
40 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min