Urządzenia i Akcesoria
NZ mustard sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.7 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
287.1 kJ /
68.6 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Mint béarnaise
25 min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Lemonade scones
25 min
Better banana cake
45 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min