Urządzenia i Akcesoria
NZ mustard sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.7 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
287.1 kJ /
68.6 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Beer batter fish
40 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.