Urządzenia i Akcesoria
NZ mustard sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.7 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
287.1 kJ /
68.6 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Steamed rice
25 min
Tuatua fritters
45 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
No fail mash potato
20 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Chewy chocolate brownies
35 min