Urządzenia i Akcesoria
NZ mustard sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.7 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
287.1 kJ /
68.6 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Curried sausages
40 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.
Ginger fluff
50 min
Jaffa muffin
40 min
Cheese and bacon scones
35 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Traditional sausage rolls
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min