Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pepinillos en vinagre en trozos (3-4 cm)
- 150 g de zanahorias en trozos (3-4 cm)
- 350 g de remolacha fresca en trozos (3-4 cm)
- 500 g de agua
- 250 g de patatas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
- 100 g de guisantes congelados
- 100 g de chucrut en conserva (opcjonalnie)
- 50 g de cebolletas rectas tiernas en rodajas finas
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y algo más para decorar
- 60 g de aceite vegetal
- 20 g de vinagre de vino blanco (opcjonalnie)
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1h 15min
Ensalada de verduras guisadas
20min
Remolacha fermentada
72h
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35min
Ensalada de remolacha, granada y pistacho
10min
Ensalada de rabanitos y repollo
5min
Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
30min
Verduras escabechadas
12sa 30 dk
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Ensalada de lombarda y pera
10min
Papillote de pencas de acelga
30min