Urządzenia i Akcesoria
Mixed meat rillettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
28 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into pieces1
-
dried porcini mushrooms or dried shiitake mushrooms10 g
-
water1200 g
-
ground allspice1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried bay leaves3
-
gravy beef cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
chicken thigh fillet cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
ham hock (smoked)1200 - 1500 g
-
salt½ tsp
-
nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground ginger⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.8 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
816.1 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond shortcrust pastry
35min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Asian master stock
1h 45min
Traditional gravy
25min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Pas d’évaluation
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free barbecue sauce
50min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Spicy peach and mango chutney
45min