Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into pieces
- 10 g dried porcini mushrooms or dried shiitake mushrooms
- 1200 g water
- 1 tsp ground allspice
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 200 g gravy beef, cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g chicken thigh fillets, cut into cubes (3-4 cm)
- 1200 - 1500 g ham hock (smoked)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp nutmeg
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground ginger
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 816.1 kJ / 194.3 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 50.8 mg
Alternatywne przepisy
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Pork Trotter Jelly
8h
Orange liqueur zabaglione
15min
Barbecue sauce
1h 40min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min