Urządzenia i Akcesoria
Mixed meat rillettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
28 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into pieces1
-
dried porcini mushrooms or dried shiitake mushrooms10 g
-
water1200 g
-
ground allspice1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried bay leaves3
-
gravy beef cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
chicken thigh fillet cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
ham hock (smoked)1200 - 1500 g
-
salt½ tsp
-
nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground ginger⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.8 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
816.1 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Seafood and corn chowder
40 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Pork fillet with mustard
35 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min