Urządzenia i Akcesoria
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 slices
Składniki
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
182.9 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
408.5 kJ /
97.3 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
English muffins
3 godz. 10 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Obatzter (cheese spread)
10 min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min