Bread pastry

Bread pastry

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
750 g

Składniki

  • leftover bread (crusts and slices)
    300 g
  • plain flour plus extra to dust
    225 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    220 g
  • sea salt
    1 tsp
  • egg
    1
  • water plus extra 20 g if needed
    40 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 750 g

Sód 3443.5 mg
Białko 57.3 g
Kalorie 13622.6 kJ / 3255.9 kcal
Tłuszcz 194.7 g
Błonnik 14.2 g
Tłuszcz nasycony 117 g
Węglowodany 320.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...