Urządzenia i Akcesoria
Bread pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
750 g
Składniki
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
3443.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Tłuszcz
194.7 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Węglowodany
320.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
La Cioccolata
15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Kiwifruit jam
4 godz. 35 min
Crayfish Pies
1 godz. 15 min
Quark and herb spread
5 min
Spaetzle
35 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min