Urządzenia i Akcesoria
Bread pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
750 g
Składniki
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
3443.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Tłuszcz
194.7 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Węglowodany
320.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 godz.
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Rosewater madeleines
30 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Chocolate berry baked Alaska
8 godz. 20 min